Wild facts

Jeg er en mand på de 39 år og far til to drenge på hhv. 5 og 13 år.  Og en datter på 2 år. Ældste og yngste har i øvrigt fødselsdag samme dag.

Jeg er i færd med at uddanne mig til noget meget meget hemmeligt. Men overordnet handler det for mig om at bruge mine hænder og skabe noget der enten kan bruges, eller er rart at se på. Gerne begge dele i kombination. og ikke mindst at få lov til at bruge sin hjerne og gøre en forskel for den enkelte.

Min store passion er musik. Jeg er både udøvende musiker og ivrig lytter. Hertil kommer en nyopdaget fascination af grafik og webdesign, som jeg kombinerer med min interesse for fotografering og billedredigering.

Undertiden vækkes mine jagt-instinkter, og så tager jeg ud og fisker. Det er konkurrencen med naturen og vækkelsen af det indre stenaldermenneske der får mig til at stå time efter time i al slags vejr. At finde fiskens gemmested. At lokke den til at bide på. At kæmpe med den til den giver op. Eller stikker af.

Mine leveregler, som jeg efter bedste evne forsøger at efterleve, er ganske simple:

Punkt 1: Følg dit hjerte. Hvis ikke du følger det, er der ingen der gør det

punk 2: Behandl dine medmennesker som du selv ønsker de skal behandle dig Giv dem ikke nødvendigvis samme behandling de udsætter dig for.

punkt 3: Grib en chance når den er der, i stedet for altid at spille på det sikre, og senere stå og tænke på hvad der var sket hvis man havde grebet den da den var der. Også selvom de kan give øretæver.

punkt 4: vær objektiv, kritisk og selvkritisk.. lad dig ikke styre af dine følelser.

punkt 5: Vær ikke sentimental, men heller ikke ufølsom.

punkt 6: Vis dem du elsker din kærlighed. også selvom den nogen gange kommer i form af et los i røven.

Punkt 7: Giv kun folk mulighed for at røvrende dig to gange. Første gang er mottoet Det gør du kun en gang til.