Arkitekttegnet hus giver dig ret til pral

Du havde gjort dig mange store overvejelser. Skulle man? Skulle man ikke? Hvad var risikoerne? Og var det egentlig alle pengene værd? Det var det eneste, du tænkte på i månedsvis. Så besluttede du dig! Der var for mange dårlige vibes i jeres gamle lille hytte, og du havde brug for store forandringer. Du ville have, at det skulle blive ligesom i dine drømme. Og nu er huset, dig og din familie boede i i mange år, revet ned. Der er kun en gold, tør jordgrund tilbage, og I bor i din kones søsters kælder.

Du har besluttet dig for, at få en anerkendt arkitekt til at tegne jeres hus. Når du endelig har truffet din beslutning om at få bygget et helt nyt hus på jeres gamle grund, åbner det op for et helt hav af muligheder, du ikke vidste fandtes, og nye beslutninger, der skal træffes. Den vigtigste er selvfølgelig: Hvordan skal mit nye hus så egentlig se ud? Du kan enten selv vælge at lave en tegning af, hvordan du gerne vil have, at huset skal se ud, eller du kan få arkitekten til at tegne et. Hvis arkitekten skal bestemme, hvordan dit nye hus skal se ud, kan du stadig komme med krav, som at det skal bygges nyt hus i patricierstil eller være spansk inspireret. Selvfølgelig kan du også selv bestemme, hvor soveværelset skal være i forhold til børneværelserne, om din kone skal have et walk-in-closet og så videre.

Rent faktisk er det kun en myte, at arkitekttegnede huse er dyrere end typehusene. Når man sammenligner prisen per kvadratmeter, er der slet ikke den store forskel. Derudover er arkitekttegnede huse både designet til din specifikke grund, og så er de også lavet i bedre materiale af god kvalitet, som holder længe.

Når du sammen med en arkitekt har tegnet et hus, skal det opføres. Din arkitekt vil sørge for, at du får det bedste byggehold i landet. Arkitekten vil være ved din side, indtil huset står færdigt. Du vil få et unikt hus, der ikke ligner nogen andre huse – faktisk i verden. Du kan få lov til at udtrykke din personlige stil gennem huset, vise hvem dig og din familie er, og hvilke værdier, der betyder noget for jer. Et hus er meget mere end bare en bunke mursten, det er der, hvor sjælen bor.